E-commerce: hoe u uw zendingen te beveiligen?

In de online verkoopsector moet de verzending van pakketten zorgvuldig voorbereiden. Het is belangrijk om te denken om de te verzenden items te beveiligen. Het pakket moet inderdaad intact blijven tijdens het transport, en totdat het gebeurt in de handen van de koper. Verschillende criteria houden dus rekening mee bij de keuze van de ideale verpakking. Kies voor kwaliteitsverpakkingen, wat zorgt voor de totale bescherming van de artikelen, is daarom noodzakelijk. Kartonnen dozen, zakken, plastic films, kraftpapier ... De oplossingen zijn talrijk. In dit artikel bied ik enkele praktische tips aan om uw e-commerce-zendingen te beveiligen.

Focus op kartonnen dozen voor veilige zendingen

In een zorg voor respect voor het milieu is het raadzaam om de trend van kartonnen dozen te volgen wanneer u u een verpakking voor uw zendingen geeft. Naast ecologisch zijn, is dit type verpakking ook zeer resistent. Het zorgt dus voor een optimale bescherming van uw pakketten.

De verschillende soorten kartonnen dozen

Het is waar dat er een ruime keuze is aan kartonnen dozen. Het is echter noodzakelijk om een ​​model te kiezen dat overeenkomt met de te leveren producten. Kartonnen mailboxen aanpassen bijvoorbeeld om alle soorten producten te verzenden. Het is een gemakkelijke verpakking om te hanteren, vooral omdat de flappen aan de zijkanten een hoge bescherming van het pakket garanderen. U hebt de keuze tussen:

Kleine indeling kartonnen dozen,
extraplaten kartonnen dozen,
Kartonnen dozen met zelfklevende banden,
Kartonnen dozen met geïntegreerde kalibratie.
Voor e-commerce verpakking kunt u ook kiezen voor de kartonnen doos (die het eenvoudig, dubbele of drievoudige fluit is). Met dit type verpakking moet de dikte van het karton uw aandacht houden. U moet een model kiezen dat perfect is aangepast aan de artikelen die u marketing bent:

eenvoudige groef voor lichte producten,
dubbele groef voor items van minder dan 40 kg,
Triple Groove voor fragiele objecten.
Wat zijn de voordelen van het verzenden van een pakket in een kartonnen doos?

Kartonnen dozen zijn zeer resistente verpakking. Ze kunnen uw meest fragiele producten veilig vervoeren. Verkrijgbaar in verschillende indelingen, dozen en kartonnen kratten zijn zowel economische als ecologische e-commerce verpakking. Aan de ene kant is dit pakket een kwaliteitsproduct dat toegankelijk is tegen een redelijke prijs. Aan de andere kant is het karton een recyclebaar natuurlijk materiaal. Hij respecteert de omgeving.

De kartonnen doos is ook een lichtgewicht pakket dat uw klanten gemakkelijk het pakket kunnen afhandelen. Bovendien kunt u de verpakking aanpassen door het logo van uw bedrijf af te drukken.

sécuriser e-commerce

Kies kwaliteits- en vaste pakketten

Om uw e-commerce-zendingen te beveiligen, is het essentieel om een ​​beschermend pakket van het pakket te kiezen. Kies idealiter voor een vaste verpakking en goede kwaliteit. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de producten die u markeert wanneer u uw verpakking kiest.

Kartonnen buizen voor lange producten

De kartonnen buis is een perfecte verpakking om papieren documenten veilig te stellen die u aan uw klanten levert. Uw e-commercebedrijf is gespecialiseerd in het afdrukken van groot formaat? Bij levering van uw boeken onderscheidt u zich door uw klanten een uitstekende verpakking aan te bieden: de afgeronde kartonnen buis.

Merk op dat de kartonnen buis zich ook aanpast aan de verzending van longitudinale producten (zoals een lang of fluitvat). In dit geval is het beter om te kiezen voor de kartonnen buis met een vierkant uiterlijk.

Bubble-zakken voor fragiele items

Om je fragiele items te beschermen en ervoor te zorgen dat hun zending veilig is, is de oplossing eenvoudig: de bubbelzak. Dit type verpakking is voornamelijk bedoeld voor e-traders die ingrijpen in de telefonie- en multimediasector. De bubble-envelop is ook geschikt voor het transport van sieraden of fotolijsten. Deze verpakking is ontworpen met goed doordachte materialen om de container te beschermen, inclusief luchtbellen die het geval van het object vermijden.

Denk aan extra bescherming voor fragiele objecten

Om de veiligheid van de te leveren items te verbeteren, kunt u extra bescherming bieden aan het pakket. Dit is onder meer de timing van de te transporteren producten en de keuze van het sluiten van het pakket. Om ervoor te zorgen dat de optimale bescherming van de te leveren items, zijn er inderdaad kartonnen doosmodellen met geïntegreerde kalibratie. Anders staan ​​andere bruiloftsmaterialen binnen handbereik. Zijn onderdeel van:

De bubbelfilm,
Het tissuepapier,
luchtkussens,
Kraftpapier.
Denk ook aan het sluiten van de verpakking. Op de huidige markt vindt u met name kartonnen dozen met een geïntegreerde plakband. Voeg Anders een kleverige strip toe om het pakket te beveiligen.

To Top