HET BELANG VAN INSTELLINGEN EN BESCHERMINGSOPLOSSINGEN VOOR VERPAKKING VAN BREEKBARE PRODUCTEN

kalibratie- en beschermingsoplossing
Het is duidelijk dat de keuze van karton essentieel is om kwetsbare producten te verpakken en verzenden, maar u moet er ook aan denken om uw goederen te beschermen in uw kartonnen dozen en uw postbussen. Daarom biedt Packdiscount, de verpakkingsspecialist, verschillende soorten dempings- en beschermingsoplossingen voor al uw producten en behoeften. Enkele van de beste kalibratie-oplossingen op de markt zijn noppenfolie, schuimpapier, kraftpapier, tissuepapier en schokdempende kussens.

Hoe inpakken met noppenfolie?

Luchtkussenfolie is een van de meest effectieve oplossingen voor bescherming en demping. Aangezien u zeer kwetsbare producten zoals snuisterijen, beeldhouwwerken, vazen ​​moet verzenden, wordt het ten zeerste aanbevolen om het bubbeldocument als een beschermingsoplossing te kiezen. Inderdaad, dankzij deze oplossing worden uw objecten beschermd tegen mogelijke schokken tijdens het transport of tijdens de behandeling van uw pakketten. Luchtbellen werken als schokbestendige kussens. Zoals met de meeste van onze producten, zijn onze bubbelpapieren in vele vormen verkrijgbaar. Om producten met een lage gevoeligheid te beschermen, bijvoorbeeld, zal de economische noppenfolie zijn missie perfect vervullen. Door de organische noppenfolie te kiezen, beschermt u uw goederen en bovendien handelt u in het voordeel van het milieu. Inderdaad verslechtert het in warmte en licht. Als u elektronische producten wilt verzenden, raden we antistatische bubbelfolie aan omdat dit de vorming van statische elektriciteit zal voorkomen. Tot slot, voor ultra-fragiele producten, zal de kraft-bubbelfilm het meest effectief zijn dankzij zijn dubbele bescherming.
Om kleine producten te beschermen die niet erg kwetsbaar zijn en voor praktische voordelen, voldoen de bubbeldocument-boxen aan uw behoeften. U kunt uw producten snel en efficiënt verpakken.

Wat te doen met schuimpapier?

Naast het bubbelpapier is er ook het schuimpapier. Dit is een uiterst effectieve oplossing, vooral wanneer u producten ultragevoelig wilt verzenden voor krassen, stof, ... Over het algemeen zijn dit producten zoals smartphones, schermen, cd's, ... die worden beschermd met papier schuim. Schuimpapier is ook verkrijgbaar in verschillende formaten om tegemoet te komen aan de behoeften van professionals en particulieren. Onder deze formaten is er de rol schuimpapier. Deze wordt vooral gebruikt zodra men nogal omvangrijke producten wil verpakken. Voor kleine en kleine producten lijken voorgesneden foam papieren dozen de meest geschikte oplossingen. Hiermee bespaart u veel tijd en worden uw items perfect beschermd.
Voor de verzending van glazen flessen zijn schuimdraadhulzen verkrijgbaar op onze website. Ze beschermen uw flessen perfect tegen schokken en voorkomen dat ze breken tijdens transport of tijdens het gebruik. Ten slotte zijn er U-vormige schuimprofielen die de hoeken van uw schilderijen of een ander kwetsbaar voorwerp beschermen. Hiermee worden uw items niet beschadigd.

Wat te doen met handgeschept papier?

Kraftpapier is een van de belangrijkste elementen op het gebied van verpakkingen. Inderdaad, het is te vinden in de meeste kartonnen dozen en brievenbussen, in tassen en kraftzakken, ... Zijn alomtegenwoordigheid wordt verklaard door zijn grote kracht. Dit is waarom het in veel contexten en in vele sectoren van activiteit zoals de voedselsector bijvoorbeeld kan worden gebruikt. Inderdaad, het kraftpapier kan in contact komen met voedsel. Heel vaak gebruiken slagers en slagers geharkt kraftblaadjes om hun vlees in te pakken. Vervolgens kan het kraftpapier als wiggen in de kratten en kartons dienen om te voorkomen dat de producten elkaar raken tijdens het transport.
Zoals we hebben uitgelegd, is kraftpapier alomtegenwoordig in de verpakking. Bovendien zijn tassen en tassen gemaakt van dit materiaal. Vanwege hun hoge weerstand worden ze heel vaak gebruikt in de voedingssector omdat ze grote ladingen kunnen dragen.
Ten slotte raden we aan om golfkarton te gebruiken voor het verpakken en beschermen van breekbare en volumineuze producten. De dikte houdt uw goederen en objecten beschermd tegen schokken en beperkt de schade aanzienlijk.

Waarom golfkarton gebruiken?

Golfkarton is een multifunctioneel materiaal in één gebruik. Dat is het verschil met andere docking- en beveiligingsoplossingen om kwetsbare producten veilig te verzenden. Met golfkarton kunt u:

  • Groepeer uw producten en bescherm ze tegen schokken, trillingen, licht, ...
  • Bescherm uw goederen tegen zware transportomstandigheden zoals koeling of bevriezing

Naast het perfect beschermen van uw producten, handelt u in het voordeel van het milieu, omdat het golfkarton voor 100% recycleerbaar is. Deze oplossing zal aan al uw behoeften voldoen, of u nu professioneel of individueel bent.

noppenfolie schuim papier kraftpapier en golfkarton 

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top