WELK KARTON KARTONNEN KIEZEN OM TE BEWEGEN OM TE BEWEGEN?

Welk karton kies je?
Zodra je wilt verhuizen, is het eerste wat je moet doen de keuze van verhuisdozen. Het is noodzakelijk dat elk van deze zich aanpast aan al uw producten. In de loop van de tijd verzamelt men zaken die meestal van verschillende grootten zijn, met verschillende vormen en gewichten. Gelukkig voor u biedt Packdiscount, de verpakkingsspecialist, verschillende soorten dozen aan met verschillende afmetingen, diktes en vormen voor alle objecten.

Welke dikte van karton kiezen?

Wanneer u een zet doet, zijn de objecten nooit hetzelfde. Ze hebben verschillende vormen, maten, gewichten. Bovendien zijn sommige objecten kwetsbaarder dan andere. Dit is waar het belang van het kiezen van de dikte van het bewegende bord in het spel komt. Om aan al deze factoren te voldoen, zijn er dus dozen met verschillende diktes die ook een enkele fluit, dubbele fluit of drievoudige fluit worden genoemd. Zo kiest u de dikte van uw verhuisdoos:

  • Kies voor kartonnen dozen met één flut om lichte en vooral breekbare producten in te pakken.
  • Kies voor zware en kwetsbare objecten dubbele fluitkartons.
  • Ten slotte zullen de kartonnen dozen met drie fronten perfect zijn om ultra-fragiele en zware voorwerpen, zoals snuisterijen, sculpturen, vazen, te verpakken en te beschermen ... Eigenlijk moet je kiezen voor dit soort kratten voor al je waardevolle spullen.

Aarzel niet om producten van dezelfde grootte en hetzelfde gewicht te verzamelen om ze gemakkelijk op te bergen in uw dozen om te verplaatsen.

Welke kartonbeweging voor kleding?

Het is heel normaal dat kleding beschadigd raakt tijdens het verplaatsen. Inderdaad, ze zijn sterk blootgesteld aan stof en vocht. Ze kunnen ook gerimpeld en misvormd zijn als er andere zware kartonnen dozen over de voor kleding gewijde dozen worden geplaatst. Als u kiest voor tassen, zal het resultaat slechter zijn. Om al deze ongemakken te voorkomen en u in staat te stellen uw kleding in een zeer goede staat te houden, raden wij u aan te kiezen voor onze garderobekasten.

Dankzij deze kledingkasten kunt u al uw kleding opslaan, ongeacht hun maat en vorm. Deze kartonnen kasten beschermen uw kleding perfect tegen stof en vocht. Bovendien zullen ze niet het risico lopen verkreukeld, misvormd of vies te worden. Het voordeel van deze garderobe is dat je je kleding gewoon van je garderobe in de kartonnen doos hoeft te dragen. Onze kartonnen kasten hebben een stang waarmee u uw kleding op hangers kunt hangen en voorkomen dat ze kreuken. Het is ook een tijdbesparing, hetzij voor de verhuizing of om ze op te slaan in uw nieuwe appartement of huis. U hoeft ze niet te wassen of te strijken. Gedurende de hele duur van je verhuizing worden je kleding intact gehouden en in zeer goede staat.

Hoe de flessen in te pakken zonder ze te breken?

Het is bijna zeker en zeker dat je flessen moet verplaatsen, inclusief glazen flessen (champagne, wijn, bier, ...). Als je ze niet beschermt, is het een veilige gok dat ze de zet niet vasthouden en uiteindelijk zullen breken vanwege de verschillende schokken. Om dit soort ongemak te voorkomen, kiest u voor flesverpakking. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit speciale dozen voor het vervoer van flessen. Elk van hen heeft tuigage om te voorkomen dat de flessen elkaar raken, tijdens de beweging of tijdens het transport. Al uw flessen worden dus gescheiden waardoor de breuk sterk wordt beperkt. Om aan al uw behoeften te voldoen, bestaan ​​deze verpakkingsflessen in verschillende formaten: 1 fles, 3 flessen of 6 flessen.

Voor wijnliefhebbers hebben deze flessenkartons een nog grotere belangstelling, vooral als ze een wijnkelder met geweldige wijnen hebben. Om ze tot het maximum van schokken te bewaren, zal de verpakking voor flessen de rigueur zijn. Neem geen risico's en bescherm uw flessen zoals zou moeten!

Hoe tijd te besparen in verhuisdozen?

Het feit dat alle dozen moeten worden gemonteerd, vooral als u veel producten moet inpakken, kan snel een nutteloze taak worden die ons bovendien tijd doet verspillen. Tik daarnaast op de onderkant van het karton om het te versterken en te voorkomen dat het scheurt met het gewicht van voorwerpen. Dit voegt tijd toe aan de assemblage van het karton. Gelukkig biedt Packdiscount kartonnen dozen met automatische bodem. Dit zijn eigenlijk dozen met onmiddellijke montage. Ze worden ten zeerste aanbevolen in gevallen waarin er veel producten moeten worden verpakt, en dit is precies het geval bij verhuizen. Om dit type doos te monteren, drukt u eenvoudig op de zijkanten van de doos en deze wordt onmiddellijk gemonteerd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten om aan verschillende formaten van objecten aan te passen. Daarnaast hebben onze zelfbodemboxen een zelfklevende tape. Hierdoor kunnen ze direct worden gesloten zodra ze zijn gevuld. Dit is een aanzienlijke tijdwinst en niet te verwaarlozen, vooral tijdens de ontroeringstijd.

Dozen van alle groevenVerpakken voor flessenKartonnen kledingkast voor uw kledingCarton eenvoudige montage

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top