Vragen / Antwoorden over de container

Vragen over de container
Wat betekent container?

Containerboard-dozen zijn zeer grote dozen, vooral voor verre en massale exporten. Vanwege hun grote formaat kunt u met kartonnen containers een groot aantal producten plaatsen en verre zendingen goedkoper maken.

Wat betekent container?

Verschillende kartonnen containers zijn beschikbaar op onze site en in verschillende maten om aan alle behoeften van klanten te voldoen. Of het nu gaat om containers met flappen of met plastic pads, u kunt de lengte, breedte en hoogte kiezen.
Elk van de containers die wij aanbieden, heeft verschillende kwaliteiten en voordelen.
De flappen op de kartonnen container vergemakkelijken het inbrengen en uitnemen van goederen. Dit levert u tijdwinst op.
De NEOTAINER-container heeft plastic kussentjes onder de doos. Dit is een goed alternatief voor de palletkrat. Omdat de plastic blokken nestbaar zijn, besparen ze u ruimte voor opslag.
Zoals we al eerder hebben gezegd, zijn kartonnen containers zeer grote Amerikaanse dozen. Je hebt dus de mogelijkheid om de dikte van het karton te kiezen dat bij je past: enkele fluit, dubbele fluit of drievoudige fluit. Zo kunnen de kartonnen dozen worden omgezet in containers als u grote afmetingen kiest.
Voor zendingen van zware goederen en verre bestemmingen, raden we u echter aan om containerkartons te kiezen die speciaal zijn ontworpen voor dit type zending. 
Voordat u uw containers verzendt, vergeet dan niet ze te sluiten met verpakkingstape. Dit garandeert uw producten een onberispelijke beveiliging. Voor nog meer veiligheid kunt u uw containerkartons filmen met een van onze rekfolies. Ze bieden niet alleen extra beveiliging, maar beschermen uw goederen tegen stof, vocht en diefstal. Tenslotte, zelfs als de kartonnen dozen zeer beschermend zijn, is het beter om uw producten te beschermen met een van onze beschermingsoplossingen zoals kraftpapier, schuimpapier of noppenfolie.
Met al deze accessoires, zullen uw verre expedities perfect succesvol zijn en uw producten zullen niet worden beschadigd.

Wat bevat een container?

Zoals u begrijpt, zijn de kartonnen containers voornamelijk bedoeld om zeer zware ladingen te ondersteunen voor verre expedities. Maar in werkelijkheid kan een groot Amerikaans fonds allerlei soorten producten bevatten. Het is aan u om de afmetingen en groeven te kiezen die het best bij uw producten passen.
De grote Amerikaanse dozen zijn zeer resistent en beschermen de producten perfect tijdens de gehele duur van de expeditie. De sterkte van deze doos is met name te danken aan de samenstelling ervan in kraftpapier, een materiaal dat door zijn robuustheid zeer wordt erkend op het gebied van verpakkingen.
Zelfs als deze kartonnen containers erg stevig zijn, is het beter om uw goederen te beschermen met noppenfolie, schuimpapier of kraftpapier, afhankelijk van de aard van uw producten. Kratten sluiten met lijm of omsnoeren is verplicht. Het is aan u om de oplossing te kiezen die het beste bij u past.


To Top