Vragen / Antwoorden op het karton

Heeft u vragen over de doos?
Waarom karton?

Het karton is een zeer resistent verpakkingsproduct, bestaande uit verschillende soorten om aan alle behoeften van de markt te voldoen. Je vindt het karton in verschillende vormen, met verschillende diktes en afmetingen. Zo vindt u dozen voor verre zendingen, verpakking voor lange producten, verpakking voor flessen, ... De dikte van het karton wordt gekozen op basis van de kwetsbaarheid en het gewicht van het te verzenden product. Voor een licht en niet erg kwetsbaar product is een kartonnen in enkele groef voldoende. Aan de andere kant, als u zwaardere en vooral meer kwetsbare producten moet verzenden, is het beter om naar dozen in dubbele of drievoudige fluit te gaan. Ze zullen meer kracht hebben en zullen uw producten beter beschermen tegen schokken en andere schade.

Het karton is niet alleen bestemd voor expedities. Hiermee kunt u ook uw bewegingen maken of uw producten thuis opslaan. Daarom zijn de dozen bedoeld voor zowel professionals als particulieren. Zodat uw objecten perfect beschermd zijn, of het nu gaat om opslag, verhuizing of expeditie, raden wij u aan ze te beschermen met een van onze kraam- en beschermingsoplossingen zoals noppenfolie, wigkussens, kraftpapier, vloeipapier, blokkerende deeltjes of schuimpapier.
Ten slotte is het ook essentieel om na te denken over het sluiten van de dozen. Daarom bieden wij verschillende complete assortimenten kwaliteitskleefstoffen om u te helpen die te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Waarom karton recyclebaar en milieuvriendelijk is?

Als het karton recyclebaar en milieuvriendelijk is, is het omdat het van biologisch afbreekbaar papier komt. Door zijn aard kan de doos tot 10 keer worden gerecycled. Het is ook omdat het is gemaakt van kraftpapier dat karton recycleerbaar is. Kraftpapier is inderdaad een 100% natuurlijk papier.
Omdat het recyclebaar is, is karton daarom een ecologisch product dat het milieu ten goede komt. Het recyclen van karton is belangrijk omdat het is wat het mogelijk maakt om de laatste meerdere keren een nieuw leven te geven. Alle producten die op onze site worden aangeboden, zijn dus recyclebaar, of het nu gaat om garderobekasten, boekverpakkingen, flessen, lange producten, enz.

Karton, welk materiaal?

Het meeste karton is gemaakt van biologisch afbreekbare houtvezels, waardoor het tegelijkertijd licht en stijf is. Vervolgens is het karton ook gemaakt van papier, met name kraftpapier. Overigens zijn de meeste dozen gemaakt van dit papier omdat het erg resistent is. Het biedt zekerheid over de bescherming van voorwerpen tegen schokken en andere mogelijke schade.
Het karton is verkrijgbaar in verschillende diktes. U vindt dozen met een eenvoudige groef, of dozen met een dubbele of drievoudige groef. Karton kan dus producten van alle belastingen ondersteunen, zowel licht als zwaar. De keuze van de kartondikte hangt af van het gewicht en het volume van uw koopwaar.

Wat te doen met karton?

Het voordeel van karton is dat het in meerdere contexten kan worden gebruikt. Hoewel het meestal wordt gebruikt om producten voor zendingen te verpakken, kan het ook worden gebruikt voor het opslaan van artikelen, om zetten te maken, ... Tot slot is het karton bedoeld voor zowel professionals als particulieren.
Door de verschillende formaten en de verschillende diktes heeft het karton een breed toepassingsgebied. Met de laatste kun je een succesvolle zet doen, je munten opslaan met kartonnen dozen, producten van alle vormen verzenden, ...
Verkrijgbaar in verschillende maten, de doos zal aan al uw verpakkingsbehoeften voldoen. Bovendien is het een ultrabestendig materiaal en 100% recyclebaar. Dit is een belangrijk criterium voor het behoud van het milieu.

Hoe een karton zonder scotch sluiten?

Het verpakken van goederen vóór verzending verloopt in verschillende fasen. Allereerst is er de juiste keuze van karton in vorm, maat of dwarsfluit. Dan moet u nadenken over het beschermen van uw goederen, zelfs als de dozen zeer resistent zijn en schokken beperken. De bescherming van uw producten is daarom afhankelijk van de keuze van de juiste buffer- en beschermingsoplossingen (schuimpapier, kraftpapier, noppenfolie, blokkeerpads, blokkerende deeltjes, zijdepapier, enz.). Ten slotte is er de sluiting van dozen die wordt gedaan met behulp van plakband. Als u echter geen verpakkingskleefstoffen wilt gebruiken, kunt u direct kiezen voor kartonnen dozen of postbussen met een geïntegreerde kleefband. Dit is het geval voor eenvoudig te monteren dozen, boekenkasten, enz. De eenvoudig te monteren dozen, ook wel kartonnen dozen met automatische bodem genoemd, hebben andere voordelen dan de aanwezigheid van plakband. Inderdaad, zoals de naam al doet vermoeden, is het zeer snel gemonteerd, omdat een simpele druk op de zijkanten van het karton voldoende is om het te monteren. Vervolgens zijn deze dozen of mailboxen in verschillende formaten beschikbaar om aan alle behoeften te voldoen. Dus, dankzij de cartons aan de onderzijde van de auto zult u een aanzienlijke tijd winnen, dat het op het punt staat om de doos te monteren of te sluiten.


Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top