Merchandise Transport: Hoe beperken je zaak?

Het gebruik van pallets en de verpakking van de directe goederen die direct zijn gemaakt, zijn alledaags in de logistieke sector. Deze methode maakt het mogelijk om tijd en plaats te besparen, terwijl alle processen van een logistiek magazijn worden verbeterd. Bovendien biedt palletiseren een betere bescherming van goederen (vooral tijdens het transport). Niettemin zijn de pauzes en de schade soms onvermijdelijk. Om ze te vermijden, is de stretchfilm voor pallets een effectieve manier en meer gebruikt. Het punt ter bescherming van goederen.

Hoe uw goederen tijdens het transport te beschermen?

De bescherming van goederen tijdens het transport vertegenwoordigt een echte uitdaging, of het nu gaat om de rederij of voor het transportbedrijf. Om uw goederen te bereiken op de bestemming zonder een koppeling, moet u een goede strategie instellen om uw producten beter te beschermen tegen de bewegingen, externe omstandigheden, evenals schokken tijdens het transport.

Kies voor aangepaste verpakkingen

Afhankelijk van de te verscheepen producten, moet u de beste geschikte verpakking kiezen. Het is al enkele jaren geweest dat bedrijven de dozen geleidelijk uiteenvallen om hun producten te verzenden. Deze bieden inderdaad geen goede bescherming aan goederen. Ze zijn ook erg gevoelig voor vocht.

Als u uw goederen effectief wilt beschermen, is palletiseren de beste oplossing. En tijdens het transport zorgt het gebruik van de palletrekfilm voor de veiligheid van belastingen op pallets. Uw producten zullen tijdens de reis stabieler en meer worden beschermd.

Kies uw type palet

De pallets zijn bijzonder effectief bij het transport van kwetsbare en weersgevoelige goederen. Dankzij palletiseren draagt ​​u ook bij aan de bescherming van het milieu. U moet echter pallets kiezen die zijn aangepast aan uw goederen. In concrete termen zullen enkele belangrijke parameters in aanmerking moeten worden genomen:

het aantal vermeldingen,
formaten,
het materiaal,
De maximale belasting.
De houten pallets zijn het meest populair op de markt. Het hout is inderdaad een vast materiaal en in het bijzonder aangegeven voor export. En de verpakking met de stretchfilm voor transport is eenvoudiger en goedkoper. De gevormde en plastic pallets vereisen een dikker pakket om de producten te beveiligen en het hanteren te vergemakkelijken.

Neem de tijd om de pallets te filmen om de zaak te beperken en verliezen te voorkomen

.

marchandise film étirable pour palette

Waarom een ​​stretchfilm voor pallets gebruiken?

De stretchfilm is het meest geschikte materiaal voor het verpakken van pallets en zorgt voor een beter beveiligen van uw goederen. In deze categorie blijft de transparante plastic film verreweg de meest voorkomende. Echter, rekbare films bieden nu veel opties. Je kunt ook kopen:

Kleurrijke film,
Uitgerekte film,
geblazen film,
Tranné-film.
In alle gevallen hebben stretchfilms een interne panty's en een elastisch geheugen. Deze eigenschappen garanderen een perfecte solidariteit van de ladingen op de pallets. De gladde zijde buiten is ook nuttig voor het voorkomen van wrijving tussen pallets op het moment van transport. Het gebruik van palletrekfilm is daarom bedoeld om de soepele werking van de levering te garanderen door de goederen intact te houden.

In de afgelopen jaren geven professionals de voorkeur aan meer filmende pallets met rekbare kleurenfilms. De gekleurde stretchfilm is inderdaad erg handig. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een ​​kleurcode toe te passen op uw goederen. Op deze manier kun je ze gemakkelijk herkennen bij aankomst en ze eenmaal per typologie opslaan in opslagruimtes. Tegelijkertijd bespaart u de tijd en het risico van bezorgfouten.

Laatste punt: de stretch-kleurenfilm beschermt uw goederen van UV-stralen, vooral tijdens belastingen en lossen. Het moet bekend zijn dat zonlicht de kwaliteit van bepaalde producten aanzienlijk kan beïnvloeden.

Hoe palletiseren met een banderoler te vergemakkelijken?

Als u uw paletten handmatig wilt filmen, moet u een handmatige stretchfilm kopen. Voor een betere stabiliteit zal het nodig zijn om de film genoeg te strekken. Weet dat een slecht uitgerekte film het aantal verpakking om te gebruiken aanzienlijk verhoogt. Die een aanzienlijke kosten zal genereren. Bovendien biedt de film geen optimale bescherming aan goederen. Als je bang bent om de plastic film te scheuren, moet je minstens 50 cm uitrollen voordat je je rekt.

Om de palletverpakking te versnellen, wordt het gebruik van een tailleband ten zeerste aanbevolen. De palletisatie met een tailleband is inderdaad veiliger en sneller. Deze oplossing is ook aan het overwegen als u meer dan 15 pallets per dag filteert. In dit soort situatie kan handmatige palletiseren tot musculoskeletale aandoeningen (TMS) in volgorde prepegeven.

TIP: Kies voor meer efficiëntie een machine van de machine die compatibel is met de banderoler. Zorg ervoor dat u een pre-materiaaltarief perfect aangepast hebt aangepast aan de technische kenmerken van de gebruikte film.

 

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top