Kraftpapier

Bruin kraftpapier: ecologische wiggen

De rol kraftpapier of bruin kraftpapier is gemaakt van maagdelijke houtvezels uit het bos van Landes de Gascogne, een bosmassief in het zuidwesten van Frankrijk. Dit materiaal is biologisch afbreekbaar, recyclebaar en PEFC gecertificeerd. Bovendien verbruikt de recyclage van natuurlijk kraftpapier zeer weinig grondstoffen, waardoor het de ecologische bondgenoot bij uitstek is.

Dit kraftpapier is verkrijgbaar in een opbeurende natuurlijke bruine kleur. Het is antistatisch en voorkomt zo de ophoping van stofafzettingen. Dankzij de uitstekende productiekwaliteit biedt kraftpapier een zeer goede scheurvastheid.

In onze catalogus worden rollen kraftpapier aangeboden in verschillende lengtes, breedtes en gewichten.

Hoe bruin kraftpapier te gebruiken?

Hoewel we gewend zijn om kraftpapier te vinden als coating voor een kartonnen verpakking, kan het op veel andere manieren worden gebruikt.

Dankzij de grote weerstand kan het worden gebruikt voor het verpakken van alle soorten producten, inclusief zware voorwerpen met scherpe randen.

Bovendien presenteert kraftpapier zich als een uitstekende dempingsoplossing om objecten effectief te beschermen tegen schokken en trillingen. Na het verfrommelen steek je het gewoon tussen de producten om te voorkomen dat ze tijdens het transport botsen.

Overweeg onze verticale dispensers voor kraftpapier om het gebruik van kraftpapier op rollen te vergemakkelijken.

...
Voir plus..
Filters