De verpakking tape and uses

Packdiscount is de expert in verpakking te verzenden, te beschermen, verpakken en opslaan van uw producten tegen lage prijzen. Het is ook de specialist in polyprop verpakking tape, PVC tape voor particulieren en professionals. We hebben een bereik van zelfklevende verpakking tape, linten aangepaste lijmen, PVC tape of plakband polyrpopylène voor uw plezier.

De verpakking tapes gesloten kartonnen dozen voor de verzending. Hier vindt u een ruime keuze van de verpakking plakband tegen de beste prijs te vinden. Convey imago van uw bedrijf met op maat gemaakte zelfklevende tapes. Beveilig uw zendingen en zendingen door de versterkte plakband. Er zijn veel lijm verpakking tapes, zodat u kunt aanpassen van u afhankelijk van de aard van uw zending.
 
Wat tape voor welk gebruik?

Ten eerste, het niveau van de inhoud, kunt u kiezen voor polypropyleen tape. Dit is de meest voorkomende lijmen omdat het bestand is tegen temperatuurwisselingen, in tegenstelling tot PVC tape. Maar de lijm PVC verpakking biedt een hoge breeksterkte. Tot slot, als u wilt deelnemen aan duurzame ontwikkeling, gebruiken kraft tape, dat is volledig recyclebaar. Voor een betere grip, voel je vrij om de versterkte band te kiezen.
U kunt ook uw pakket door te kiezen voor een kleurrijke plakband of een gedrukte tape. Ze laten u om een ​​boodschap over te brengen en over te brengen van het imago van uw bedrijf.

Hoe kunt u uw tape te houden?

De conditie van uw verpakkingen lijm is zeer belangrijk om de effectiviteit in uw mailings te verzekeren. Sterker nog, hij is het die het onderhoud van uw bezittingen in uw pakket bepaalt en voorkomt het risico van de opening.
Of een stille lijm of versterkte kleefstof, of een ander type van de verpakking tape, moet je van je bewaaromstandigheden voor uw aankoop. Sterker nog, ze zijn net zo belangrijk als het kiezen van uw verpakking band zelf. Daarom dient de weg te zijn van warmtebronnen variatie. De ideale bewaartemperatuur uw verpakkingsband tussen 18 en 25 ° C.
Nu weet u alles om optimaal gebruik te maken van de lijm verpakking te maken!

Als u vragen heeft over onze producten, neem dan contact met ons op via telefoonnummer  +33160181210.

To Top