BLIJF UIT DOOR UW ZENDINGEN AAN TE PASSEN

Het personaliseren van uw dozen en uw mailboxen past heel goed in de marketing- en communicatiestrategie van uw bedrijf. U optimaliseert uw communicatie vanuit elk oogpunt. De aanpassing van uw dozen en uw mailboxen stelt u zeker in staat om bekend te worden, maar het is niet de enige troef. Inderdaad, maatwerk is een garantie voor vertrouwen voor uw klanten. Inderdaad, als ze al eerder een positieve consumentenervaring hebben, zullen ze gerustgesteld zijn zodra ze het logo van je merk op een verpakking zien. Het is ook de manier om uw producten te verbeteren door de naam van uw merk te combineren met de verpakking. Om je de gewenste effecten te geven, moet het van uitstekende kwaliteit zijn. Dit betekent dat het logo, de boodschap en de gekozen kleuren perfect leesbaar en herkenbaar moeten zijn voor iedereen. Bij Packdiscount begrijpen we dit belangrijke probleem en daarom zijn al onze indrukken van uitstekende kwaliteit om u van deze voordelen te laten genieten. Door te kiezen voor kartonnen dozen en gepersonaliseerde brievenbussen, geniet u van verschillende voordelen. Allereerst worden uw producten perfect beschermd, omdat onze kartonnen dozen van kraft zeer resistent zijn en beschikbaar zijn in verschillende maten. Of het nu tijdens de transportperiode is of tijdens opslag, uw goederen worden beschermd tegen schokken en schade. Vervolgens kunt u iedereen laten weten tegen lagere kosten. Profiteer dus van al deze voordelen door individuele golfkartonkisten aan te passen, dubbele of drievoudige golfkartondozen, brievenbussen, Galia-dozen, kartons voor lange producten, enz.

Om zeker te zijn van al uw expedities, vergeet u niet om zelfklevende tapes mee te nemen. Hiermee kunt u al uw verpakkingen perfect sluiten en voorkomt u verlies of diefstal van goederen. Zoals de meeste van onze verpakkingen, zijn Packdiscount Packaging Tapes aanpasbaar. Ze zijn weer een manier om jezelf bekend te maken en een positief beeld van je bedrijf te geven.

Om uw producten perfect beschermd te houden in uw kartonnen dozen en uw mailboxen, raden wij u aan om wig- en beschermingsoplossingen te gebruiken. Er zijn verschillende typen om aan alle producten aan te passen. Voor zeer fragiele producten zoals snuisterijen, sculpturen, raden we noppenfolie aan. Voor zendingen van voorwerpen die gevoelig zijn voor krassen en stof, zal schuimpapier effectiever zijn. U kunt ook kiezen voor kraftpapier en golfkarton, vloeipapier, wiggen, ... Al deze oplossingen voorkomen dat uw producten bonzen tijdens het transport en worden afgebroken.

Voor een persoon om een ​​merk te onthouden, moet hij het meerdere keren zien. Daarom raden we aan om al uw verpakkingen aan te passen, dat wil zeggen, kartonnen dozen, postbussen, maar ook lijmen, kalibratieoplossingen, ...

 Onze dozen en aangepaste dozen
To Top