Papieren bescherming of weefsel voor uw producten?

U bent handelaren en vragen zich af wat in te pakken papier gebruiken voor uw producten? Het plannen van een evenement en je aarzelt tussen het weefsel papier of kraftpapier? Om te kiezen welke van de twee papers ideaal voor uw project zal zijn, moet je hun gebruik en hun respectieve voordelen te leren kennen. Discount Pack vertelt u een beetje over de kraftpapier en zijdepapier:

 

Tissuepapier vaak wordt gebruikt voor het verpakken van breekbare materialen. Flexibel en robuust, wijst hij op het product in zijn stijl, wordt het vaak gebruikt in de luxe sector om het product te demonstreren. U kunt ons aanbod van goedkope papieren zakdoekje te vinden in meerdere formaten.

 

Kraft papier is inmiddels een duurzamer papier. Volledig natuurlijk, het is ontworpen met de Landes dennen en is volledig recyclebaar. De kraftpapier wordt voornamelijk gebruikt om in te pakken of om een ​​product te beschermen. Het wordt ook gebruikt om zeer stevig papieren zakken maken. Bij Discount Pack bevat kraftpapier in verschillende vormen, van kraftpapier en papierrol trein.

 

Zoek een goedkope papieren zakdoekje on Pack Korting:

 

Ook in de wens om de beste producten voor de beste prijs aan te bieden, Discount Pack biedt niet duur zijdepapier en hoge kwaliteit! Onze papieren zakdoekje wordt verkocht per riem van 1000 vellen, is het mogelijk om te kiezen tussen het formaat 50x75 cm of het formaat 65x100cm.

 

Tot slot als je een professional bent en u van plan bent om veel gebruik van dit papier te maken, kijk dan op onze kortingen en geld besparen door het bestellen van een grotere hoeveelheid.

 

Onze kraftpapier is ook verkrijgbaar in verschillende formaten, maar ook in verschillende kwaliteiten. De economie is iets minder duur dan de bovenlaag. Moet u gebruik maken van hoge kwaliteit 70 g / m² voor de vakken van de vulling om het product te beschermen, terwijl de kwaliteit van 90 g / m² wordt gebruikt voor het verpakken van producten van alle soorten.

 

Vind al onze producten in te pakken op onze site, verzekeren wij u een snelle en effectieve controle. U kunt contact opnemen met een raadgever van +33160181210 of neem contact met ons op via mail in de sectie Contact.

To Top