Kraftpapier voor professionals: wat gebruik?

Pack Discount, specialist in het verhandelen van verpakkingsproducten, biedt u de mogelijkheid om krachtpapier te ontdekken en hoe het door professionals gebruikt wordt.

Kraftpapier wordt vaak gebruikt door professionals voor verpakking en ook om producten te beveiligen wanneer ze worden vervoerd.

Inderdaad, een waardevolle waarde om uw goederen te beschermen, te stallen en te conditioneren, wij stellen u hier voor om de verschillende manieren om kraftpapier te gebruiken als verpakking door professionals te bespreken.

Kraft papier gebruikt door voedsel professionals


Kraftpapier wordt vaak gebruikt voor professionele verpakkingen.

In feite, wanneer kraftpapier wordt opgewekt, biedt kraftpapier een hoge weerstand tegen scheuren en barsten. Het is deze grote kracht die kraftpapier een veilige waarde maakt om goederen te beschermen en te verpakken.

Er is een hele reeks kraftpapier met verschillende grammatica. Als professionals adviseren wij u om een ​​gewicht van 70g / m2 te kiezen voor de verpakking van lichte producten en kies een gewicht van 90g / m2 voor zwaardere producten.

Let ook op, als u op zoek bent naar kraftpapier, is het zeer gemakkelijk herkenbaar door zijn bruine kleur. Opgelet echter, is er ook vandaag wit papierkraft.


Kraft papieren zakken: resistente en milieuvriendelijke zakken

 

Kraftpapier voldoet aan de verpakkingsbehoeften van professionals, evenals goederen vervoeren dankzij kraftpapierzakken. In feite, gemaakt in kraft, biedt de kraftpapierzak ook een grote weerstand en dus een veiligheid voor de gebruiker. Het is lichtgewicht en voegt geen extra gewicht toe aan de goederen die worden vervoerd.

Een ander voordeel van kraftpapierzakken is om een ​​milieuvriendelijke oplossing te vertegenwoordigen. Gemaakt van 100% gerecycled papier, wordt de kraftpapierzak erkend voor zijn economische prijs.

Aarzel dus niet, als professioneel kies voor kraftpapier voor het verpakken en vervoeren van uw goederen! Ecologische en economische kraftzakken voldoen aan uw wensen en behoeften.