E-commerce: Hoe fragiele producten in te pakken ?

E-commerce: Hoe fragiele producten in te pakken?

In e-commerce, verpakkingswaarden producten en komen in het spel in de klantervaring, vooral omdat er geen fysiek of visueel contact is tussen de verkoper en de koper. Deze pakketten zijn ook de garantie voor de integriteit en de veiligheid van de verzonden goederen. E-Merchants worden verwend in termen van verpakkingen om te gebruiken voor hun zendingen naar verschillende bestemmingen, maar fragiele voorwerpen moeten voor de hand liggende redenen speciale aandacht krijgen.

Inhoud van het artikel:

Gebruik kartonnen kratten voor fragiele objecten
Kies zorgvuldig de geschikte timing van producten
Vermijd schokken met stretchfilm
Gebruik kartonnen kratten voor fragiele objecten

Voor fragiele objecten is de keuze van karton voor de hand. In staat om schokken te absorberen, heeft de kartonnen doos, ook een Amerikaans fonds genoemd, heeft vier flappen boven en vier andere flappen hieronder. Je kunt vinden op gespecialiseerde locaties van kartonnen kratmodellen die speciaal zijn ontworpen voor fragiele glasproducten.

Dus u kunt kiezen voor kartonnen kratten voor de distributie van uw vazen ​​en uw flessen wijn of champagne. Modellen die speciaal zijn ontworpen voor het verzenden van flessen zijn uitgerust met kartonnen blokkerende modules. Dit houdt de flessen op hun plaats terwijl ze voorkomen dat ze tijdens het transport worden geconfronteerd. Je kunt packdiscount vinden en een karton kiezen met een dubbele of een drievoudige groef. Dit biedt meer kartonnen stevigheid. De verpakking kan dus tot 50 kg ondersteunen. Als het zware en fragiele voorwerpen is, raden we de Amerikaanse kratten aan met drievoudige groef.

Ook lezen: zijn auto sponsoren om geld te verdienen
Kies zorgvuldig de geschikte timing van producten

Hoewel we de juiste afmeting van dozen kiezen, gebeurt het dat fragiele producten tijdens de reis botsen en breken. Om dit te voorkomen, is het raadzaam om te kiezen voor verpakking die in staat is om de producten in een vaste positie te behouden. Dit voorkomt wrijving en shock. E-Merchants worden ook verwend voor keuze voor kalibratie.

Het bubbelpapier

Onder de timingopties blijft het bubbelpapier de meest gebruikte. Het is geïndiceerd voor de verpakking van fragiele objecten zoals decoratieve of verzamelobjecten. Hun prijzen variëren afhankelijk van het bereik en de kwaliteit van het papier.

envoi objets fragiles carton papier bulle

Schuimpapier

Het wordt aanbevolen voor verpakking en timingproducten om te beschermen tegen stof en krassen. Dit is de meest gebruikelijke oplossing voor verzending van mobiele telefoons en andere elektronische apparaten.

Kraftpapier

Bestand, Kraftpapier is een alternatief dat voornamelijk wordt gebruikt voor voedselproducten. Het wordt gebruikt als timing en als verpakking.

Vermijd schokken met stretchfilm

Omdat we nooit te voorzichtig zijn, is het raadzaam om de rekfolie te gebruiken om te profiteren van extra bescherming. Dit verpakkingsproduct wordt gebruikt om het reeds gesloten karton te verzegelen. Het houdt de percelen stevig vast om te voorkomen dat ze tijdens het transport botsen en de val van de kratten vermijden.

To Top