Schuimblokjes

Stuwkussens en bescherming pads
Packdiscount verpakking specialist voor de beste prijs biedt goedkope hoogdravend. Bescherming en een kraam geëxpandeerd polyethyleen ... Dit is de perfecte timing om wig in je kartonnen verpakking. Packdiscount gespecialiseerd timing pad en pad bescherming voor particulieren en professionals. Hier vindt u een ruime keuze aan timing Ancreplots en beschermende studs voor de beste prijs te vinden. 

Ontdek een compleet aanbod van kalibratie pads: hoogdravend, uitneembare pads ... Haal het beste prijs op de aankoop van de kalibratie pads, beschermende pads voor al uw goedkope timing aankopen. De pads moeten in uw kratten en dozen worden geplaatst om uw producten op de juiste manier te laten blokkeren. De verpakkingsspecialist Packdiscount biedt een breed scala aan wedges om aan uw behoeften te voldoen. In het bereik van wiggen vindt u permanente zelfklevende pads en herpositioneerbare zelfklevende pads. Zodat u een maximale keuze heeft, bieden wij dit soort wiggen met verschillende dimensies. U kunt de gewenste afmetingen kiezen voor breedte en dikte. De permanente zelfklevende pads kunnen op elke steun worden geplaatst om te voorkomen dat uw producten in hun kartonnen verpakking ronddwalen. Herpositioneerbare zelfklevende pads hechten zich aan alle soorten media en kunnen meerdere keren worden gebruikt. Onze benchmarkoplossing is een oplossing die werkt voor duurzame ontwikkeling omdat ze 100% recycleerbaar is. Ontdek ook onze andere oplossingen voor het plaatsen en beschermen op onze site, zoals het bubbelpapier, het schuimpapier, het kraftpapier, de tuigdelen of het zijdepapier. De keuze van de kalibratie- en beschermingsoplossing hangt af van de goederen die u wilt verzenden. Om zeker te zijn van de juiste keuze, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Ze analyseren en begrijpen uw behoeften en bieden u de beste oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen. Al onze producten zijn van kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen.

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
  1. Plastic blokken voor palletisering / Schuimblokjes / Calage et Protection
    Vanaf € 107,50

    Plastic blokken voor palletisering

    1 referenties
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Schuimblokjes : Informations complémentaires

Waarom schuimpadden kiezen?
Packdiscount presenteert u schuimrubberen pads met een zelfklevend oppervlak om alle artikelen die u moet inpakken te beschermen en tegelijkertijd te beschermen. Voor opslag als voor verzending, plakt dit schuimkussen direct op het karton en worden al uw producten effectief beschermd, zelfs de meest kwetsbare. Zorgen voor bescherming en efficiëntie van uw dozen. Het wig-schuimkussen, stabiliseert uw producten, het is een effectieve bescherming tegen schokken tijdens transport.

To Top