Luchtkussenfolie

Bescherm uw producten zoals ze zouden moeten met onze bubbelpapieren!

Luchtkussenfolie wordt veel gebruikt wanneer u zeer breekbare producten wilt verzenden. Inderdaad, de bubbels gedragen zich als een schokbestendig kussen waardoor uw kwetsbare objecten tijdens het transport de schokken van het transport niet kunnen ondergaan. Het is om deze reden dat de verpakkingsspecialist Packdiscount  ervoor heeft gekozen om u een hele reeks noppenfolies aan te bieden om dichter bij de behoeften van zijn klanten te komen. In deze reeks van noppenfolie, zul je bepaalde economische zeepbel papier, bel papier bio, papier antistaique bubble, bubble kraftpapier ... Elk van deze noppenfolie heeft zeer specifieke eigenschappen te vinden. Om deze reden moet u uw behoeften hebben gedefinieerd voordat u uw noppenfolie kiest.

De economische bubbelfilm beschermt uw kwetsbare objecten tegen de juiste prijs zonder de kwaliteit te verwaarlozen. Deze bubbelfilm past zich perfect aan de vorm van uw objecten aan en voorkomt dat ze tijdens het transport worden geraakt en beschadigd. Om zeer fragiele items met een hoge waarde te beschermen, kunt u de bubbelfolie van kraftpapier kiezen. Dit biedt dubbele bescherming voor uw objecten. U krijgt de garantie dat uw pakketten intact blijven tijdens hun verzending. Inderdaad, de alliantie van bubbels en kraft maakt je producten onverwoestbaar. Om dichter bij uw behoeften te zijn, bieden wij deze bubbels in verschillende groottes aan. Elk van onze noppenfolie is van een zeer hoge kwaliteit en altijd tegen de beste prijs. Ontdek onder onze oplossingen voor het instellen en beschermen ook ons ​​schuimpapier, ons kraftpapier, onze blokkeringsdeeltjes, ons vloeipapier en onze tampons. Als u niet weet welke noppenfolie uw producten binnen uw kartonnen dozen of postbussen moet beschermen, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen uw behoeften begrijpen en u helpen bij het kiezen van de beste rigging- en beschermingsoplossingen.

Desc

Producten 1-9 van 10

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Noppenfolie / Luchtkussenfolie / Calage et Protection
  Vanaf € 9,17

  Noppenfolie

  14 referenties
 2. Noppenfolie Bio / Luchtkussenfolie / Calage et Protection
  Vanaf € 27,30

  Noppenfolie Bio

  2 referenties
 3. Noppenfolie Kraft / Luchtkussenfolie / Calage et Protection
  Vanaf € 151,68

  Noppenfolie Kraft

  3 referenties
Desc

Producten 1-9 van 10

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Bekijk de meest populaire artikelen

Luchtkussenfolie : Informations complémentaires

Hoe de noppenfolie kiezen?
Tijdens een verhuizing, we altijd bang voor beschadiging van onze serviezen en andere breekbare voorwerpen, dus het is belangrijk om de noppenfolie dat uw bezittingen te beschermen kiezen. Korting bij Pack bevat verschillende bubble film type om aan alle wensen en behoeften van onze klanten te voldoen. U zult met onze film bubble kunt de grootte van de bellen te kiezen. Wij raden u kiest voor kleine belletjes (10mm) als u wilt lichte producten afzonderlijk of voor producten waarvan het oppervlak is kwetsbaar te wikkelen. Voor de meest kwetsbare en zware voorwerpen, adviseren wij u eerder een noppenfolie bellen die van gemiddelde grootte (18mm) zijn. Als uw doel is zeer fragiel met aanzienlijke gewicht, dan raden wij het papier grote bubble (32mm), die ook wordt gebruikt in veel gevallen van tuigage.
Wat de film Bio zeepbel?
Pack korting biedt aan onze film bio bubble, effectief en volledig biologisch afbreekbaar product te ontdekken! Onze film bio bel zal schok als je beweegt of tijdens een andere logistieke operatie op te vangen! Dit noppenfolie is milieuvriendelijk en bevat een controle-apparaat dat de afbraak noppenfolie activeert. en kiezen voor biologische met een interessante prijs, omdat het papier eco bubble is beschikbaar vanaf slechts € 17,90!
Hoe kan ik de delicate items met bubbel folie inpakken?
Om kwetsbare objecten te beschermen, is het noodzakelijk om in te pakken. Om breuk te minimaliseren bij het verplaatsen van deze objecten in uw dozen, raden we allereerst een laag dik genoeg film bubble in de doos die alle schokken op te vangen hebben. Voor de meer breekbare voorwerpen, adviseren wij u om ze afzonderlijk apart en zo voorzichtig mogelijk te pakken, elk onderdeel. Ook interleave een vel folie bel tussen elk object, zal bij eventuele schokken te beschermen. Tot slot, vergeet niet om de zwaarste objecten en minder kwetsbaar in de doos te plaatsen.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top