Onze tips voor het verkrijgen van positieve klantenbeoordelingen

Retourneren van klanten zijn consumentenbeoordelingen die hebben geprobeerd en gebruikten de producten of diensten van een merk. Ze worden meestal gevonden op het webplatform van het bedrijf of op gespecialiseerde websites. Deze meningen zijn erg belangrijk voor de e-reputatie van het bedrijf. Om positief te zijn, richten bedrijven in het algemeen op de kwaliteit van hun producten en een goede marketingstrategie. Het behandelen van zijn verpakking is een integraal onderdeel van een strategie waarmee u positieve klantenbeoordelingen kunt ontvangen.

Boom je professionele pakketten

Naast hun beschermende functie zijn de productverpakking accessoires die een bedrijf herkennen wanneer ze worden aangepast. Ze zijn een bondgenoot om uw commerciële identiteit te bevestigen met uw prospects en klanten en om uw waarden te communiceren. Voor uw bedrijf vindt u bijvoorbeeld op Packdiscount.com, veel verpakkingsproducten en verzendkaarten en aangepast papier die kunnen worden aangepast. Professionele sites bieden ook maatwerkaccessoires zoals tape of rekbare films.

De bescherming van het milieu is nu primordiaal in de ogen van consumenten, raden wij u aan voor eco-vriendelijke verpakking. Hun impact op klanttevredenheid is merkbaar. Om meer prospects te bereiken, drukt u niet alleen een logo en een laconicbericht op uw verpakking af. Privilege-inhoud of verhalen die emoties veroorzaken. Ze hebben meer invloed op.

Beveilig uw productzendingen

Succesvolle levering draagt ​​aanzienlijk bij aan klanttevredenheid. U moet dan garanderen dat de producten ze in een staat bereiken, vooral als het pakket van pakket deel uitmaakt van uw domeinen. Verschillende beveiligingsoplossingen zijn voor dit doel:

luchtkussens,
het gegolfde karton,
polyethyleenschuim,
Kraftpapier.

sécuriser emballage

Polyethyleenschuim

Polyethyleenschuim is een beschermend apparaat dat wordt gebruikt om fragiele producten te verzenden. Dit schuim is niet-toxisch, niet-schurend en chemisch neutraal. Het beschermt artikelen tegen schokken en krassen. Het polyethyleenschuim is dan een uitstekende verpakking om de veilige levering van producten zoals glazen objecten of technologische apparaten te waarborgen. Het heeft het voordeel dat ze herbruikbaar zijn. Dit vochtbestendige schuim kan eindelijk worden vervangen door fiches met zoveel efficiëntie te stikken.

Golfkarton

U bereidt zich voor om een ​​relatief gevoelig artikel als een decoratief object te verzenden? Het golfkarton is de beveiligde oplossing die u nodig hebt. Het trekt zijn weerstand van zijn geschatte dichtheid bij 360 g / m². Je kunt het gemakkelijk aan en vouwen het in beide richtingen, dankzij de lichtheid. Bovendien is het golfkarton recyclebaar en produceert zeer weinig afval. U kunt de groeven van uw gegolfde kaart verhogen volgens de kwetsbaarheid van het artikel dat u wilt beschermen.

De luchtkussens

De luchtkussenboxen worden vaak gebruikt beschermende en opslagapparaten om de items in hun verpakking te immobiliseren. Dankzij hun ruimtelijke bezetting in het Verzendfonds voorkomen ze dat de producten bewegen. U kunt deze kussens ook gebruiken met polyethyleen met hoge dichtheid om componenten van een verpakking te scheiden. Ze zijn ook erg licht en zullen geen extra vrachtkosten veroorzaken.

Kraftpapier

Het is een geloofwaardig alternatief voor de gebruikelijke apparaten voor het blokkeren en beschermen van percelen. Kraftpapier is ecologisch en minder dicht dan gerecycled kraft. Als u een zwaar artikel wilt verzenden, raden wij u aan om te kiezen voor 90 g / m² densiteit kraftpapier. Voor lichte artikelen, liever een kraftpapier van dichtheid 70 g / m².

To Top