emballages-approche-soignez-envois-noel.jpg

Kerstmis Aanpak: Behandel uw verpakkingen en verzendingen !

Kerstmis komt zeer binnenkort. Voor sommige bedrijven, deze periode is synoniem met een toename van de orders en zendingen. Het is belangrijk om na te denken over oplossingen om te gaan met deze belangrijke stroom. Het doel is zowel het verkrijgen van efficiëntie, maar ook om zijn imago te genezen. Dus wat opties zijn beschikbaar?

Met kwaliteit kartonnen dozen

Bij het verpakken van uw objecten, gebruik kartonnen dozen voor de verpakking, het selecteren van de beste kwaliteit, is van cruciaal belang voor uw zendingen te behandelen.

optimale bescherming

Het is inderdaad een resistente pakket, kan beschermen tegen producten chocleset de pauzes van alle soorten. Kies voor dit soort verpakking kunt u de aankomst van de goederen in goede haven te garanderen, zonder risico van schade, en daarmee tot volle tevredenheid van uw klanten te garanderen.

De gesneden kartonnen dozen wordt behouden de objecten goed op hun plaats. U kunt ook kiezen voor ingebouwde schuim dozen om de objecten die tegen schokken te beschermen.

verschillende vakken

De dozen zijn geschikt voor verschillende maten van pakketten, dankzij de vele dimensies (voor smartphones, tablets, horloges ...) en verschillende formaten (vierkante, rechthoekige, buizen ...).

praktische zendingen

Kartonnen dozen zijn eenvoudig te monteren en snel te sluiten met een tab terug te keren. Als u de scheepvaart in hoeveelheid, zijn er automatische bodem dozen en plakband om meer tijd te winnen.

personalisatie mogelijkheden

Gespecialiseerd merken in de verkoop van kartonnen dozen kunnen u ook aanpassingsopties het beste voldoen aan uw behoeften.

Dit biedt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw grafische kaart te gebruiken op de verpakking om uw producten te benadrukken. Dit kan gedaan worden met uw kleuren, patronen, logo, slogan, enz. Dit is een geweldige manier om verder te gaan dan de verwachtingen van uw klanten en opvallen.

Boîte en carton pour Noël

Gebruik papieren zakken en herbruikbare tassen

Dit type verpakking is in de lucht. Consumenten zijn inderdaad het nu erg bezorgd over de vermindering van afval en het behoud van de planeet. Met papieren zakken en herbruikbare tassen kunt u uw producten markeren, terwijl u een positieve impact hebt met uw klanten.

Herbruikbare tassen zijn verkrijgbaar in vele versies: briljant, matten, met of zonder venster, kleur, etc. Ze zijn licht, economisch, ecologisch en praktisch voor het verpakken van vele goederen.

Lang de sluiting van uw pakketten

Naast de keuze van verpakking zelf, is het ook belangrijk om de sluiting van uw pakketten te behandelen. Voor dit doel is het gewicht van het pakket zelf, maar ook de externe omstandigheden en de duur van de reis.

Als u geen rekening houdt met elk van deze criteria, kan het pakket op de weg openen, waarschijnlijk het product beschadigen of verliezen. Om de sluiting te garanderen, kunt u kiezen voor meerdere typen tape:

De anti-diefstal, die zowel duurzaam als duurzaam is en die zorgt voor een optimale bescherming en verwijdert zonder sporen te verlaten,
De PP-tape, die ideaal is voor lichtpakketten van 20 tot 30 kg,
De PVC-tape, die geschikt is voor semi-zware of zware pakketten, tot 40 kg. Nogmaals, je hebt de keuze tussen standaard PVC-tape, extra sterk of versterkt.
Controleer het product vóór verzending

Wanneer we veel bestellingen hebben om mee om te gaan, is het niet ongebruikelijk om fouten te maken. Een goede cheque wordt vervolgens geplaatst. Controleer voor verzending of het is:

Exact product om te verzenden,
exacte hoeveelheid,
van de juiste persoon aan wie het verzenden.
Voor hoogwaardige goederen wordt het sterk aanbevolen om ervoor te zorgen dat ze voorkomen dat ze worden vervangen in geval van verlies.

Correct uw pakketten labelen

Etikettering is ook een essentieel moment van de koopwaarzending. De labels moeten goed zijn geplaatst om de follow-up van het pakket te vergemakkelijken. Het is tijdens de verwerking van de bestelling die ervoor moet worden gezorgd dat:

Het label is plat aan de langste kant van het pakket om de streepjescode eenvoudig te scannen,
Het is niet verpakt met de plakband, waardoor het scannen wordt voorkomen,
Het is volkomen leesbaar en is niet gevouwen aan een rand van het pakket.
Met deze paar tips moet het sturen van je pakketten voor de festivals gebeuren zoals op wielen!

To Top