Het gebruik van kraftpapier roll

De kraftpapier roll is 100% natuurlijke, hernieuwbare, ongebleekt, ongeverfde, biologisch afbreekbaar, recyclebaar en gecertificeerd PEFC. Het komt uit het bos van de Landes de Gascogne, een bos in het zuidwesten van Frankrijk.

Pack, bezoeker, vulling, de bescherming van uw producten

Kraft paper roll is een zeer duurzaam en efficiënt papier tegen scheuren of barsten die kan worden gebruikt op verschillende manieren. Het maakt het mogelijk de eerste om uw producten in te pakken. Dit maakt het mogelijk voor u om onze kraft papierrol producten te gebruiken tijdens het verpakken met een bepaald gewicht en / of scherpe randen. Kraft papier is ook geschikt voor timing en jam bij het verzenden van uw goederen. Inderdaad, sterk maar flexibel, adviseren wij de kraftpapier om spullen en afslaan in uw kartonnen dozen.
Het is ook een goedkoop kraftpapier ideale bescherming voor uw goederen.

 
Welke kwaliteit van kraftpapier gebruikt?

De kraftpapier rol is 100% natuurlijk, duurzaam en veelzijdig. De goedkope kraftpapier rol wordt gemaakt van de Landes dennen en zijn recyclebaar. De hoge sterkte kraftpapier rollen, aanval machtigt meervoudig gebruik: bescherming, verpakken, klemmen, vastlopen.
De kwaliteit van 70 g / m is economisch, ideaal voor de timing en jam zendingen.
De kwaliteit van 90 g / m maakt verpakking van kleine en grote objecten.

U vindt op onze online winkel verschillende goedkope kraftpapier: golfkarton of kraft pak papier.

Voor vragen, neem dan contact op met onze gespecialiseerde teams op  +33160181210, zij staan ​​tot uw beschikking te ontmoeten en begeleiden u in uw aankopen.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top