Kartonnen verpakkingen groot formaat is een bekend model van onze kopers en regelmatig geprezen door hen dankzij de kracht en betrouwbaarheid. Wij stellen voor om in dit korte artikel, de modellen van de grote doos van de meest gewaardeerd door onze klanten verpakking. Verkrijgbaar in enkele, dubbele groef en in vele formaten, ga je gang en bekijk ons ​​aanbod van Amerikaanse contant geld.

 

De grotere omvang pakket: een referentiemodel in de verpakking

 

Het grote formaat kartonnen verpakking is een kartonnen groot volume voor het vervoer van uw goederen! Inderdaad, vervaardigd van hoogste kwaliteit papier, kartonnen verpakkingen die bekend om transport van zware, breekbare ladingen. De kist groot volume is zeer economisch en past perfect te transporteren producten zoals punctie en barsten weerstaat. Om ervoor te zorgen kwaliteit producten aan onze klanten, zijn al onze Amerikaanse dozen gelabeld L.N.E. (Nationale Testing Laboratory).

 

Een echte industriestandaard kartons tegen de beste prijs te bieden, heeft Voordeelpakket een breed scala van de Amerikaanse dozen van verschillende afmetingen en bepaalde betrouwbaarheid geselecteerd. De kwaliteitscriteria van onze producten en onze diensten zijn essentieel voor ons.

 

Vertrouw Packdiscount voor het kopen van grote formaat kartonnen verpakkingen

 

Voor de grote doos en de aankoop van grote kartonnen tegen lage prijzen, vertrouw Packdiscount. Wij bieden een breed scala van economische en duurzame producten! Maar dat is niet alles, aan een schonere planeet te garanderen en een bijdrage leveren aan de recycling van papier en karton, al onze producten zijn gelabeld RESY (Recycling System), wat betekent dat ze zijn volledig recyclebaar.

 Het kopen van grote doos is nog nooit zo goedkoop en verantwoordelijk zijn geweest! Ze zijn verkrijgbaar in vele formaten en steeds lagere prijzen.

 

US vakbonden bieden de gecombineerde voordelen van duurzaam, economisch en geschikt voor lichte lasten en semi-minor dragen. U vindt in onze online catalogus, een ruime selectie van de beste verpakking van producten met onze snelle en eenvoudige zoekfuncties.


Trust Packdiscount uw groothandel dozen volume te kopen tegen lage prijzen. Ons aanbod en onze prijzen zullen voldoen aan uw behoeften voor kartonnen verpakking!

Bezoek onze online winkel en ontdek onze volledige catalogus. Voor vragen over onze producten, onze consultants zijn beschikbaar via het telefoonnummer  +33160181210

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top