Palletopzetrand in hout

Houten raisers worden aanbevolen voor maximale kosten van opslag en transport. Praktisch: zet een pallet verpakking of doos met variabele hoogte.

De houten verlengstukken zijn gemaakt van afgeschuind sparrenhout en zijn zeer resistent waardoor ze bestand zijn tegen zeer zware lasten. Refausses hout staan ​​bekend om hun praktische bruikbaarheid omdat ze verschillende functies hebben die zowel in werkplaatsen als in magazijnen worden gewaardeerd. In uw werkplaatsen kunnen houten verlengingen worden gebruikt als opslag voor uw handelswaar. De houtextensies beschermen uw producten tijdens hun opslag. Ze besparen ook ruimte in uw magazijn of werkplaats.

Het andere kenmerk van de houten verlengstukken is dat ze pallets in containers of kratten op variabele hoogte kunnen draaien. Zo passen ze zich aan de hoogte van uw goederen aan. Afhankelijk van uw behoeften, bieden wij houtextensies met verschillende afmetingen, ongeacht of deze in hoogte, breedte of lengte zijn. Het gebruik van risers heeft verschillende voordelen. Ze kunnen worden omgezet in opslagruimte, in geval van variabele hoogte. Ze kunnen ook een display voor uw producten in de winkel worden om ze te markeren. Van een zeer grote stabiliteit zijn de houtuitbreidingen in staat om zware of zeer zware belastingen te ondersteunen. Het is ook een manier om uw kwetsbare, waardevolle producten veilig te houden. Door onze houten stoelverhogers te gebruiken, vergroot u uw opslagcapaciteit en krijgt u veel ruimte. Om u een ruime keuze te geven, zijn deze houtuitbreidingen verkrijgbaar in verschillende maten met verschillende capaciteiten. Het doel van de Packdiscount-verpakkingsspecialist is om dichter bij de behoeften van zijn klanten te zijn.

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Palletopzetrand in hout : Informations complémentaires

Waarom houten verlengingen gebruiken ?

De houtuitbreidingen worden gebruikt voor werkplaatsen en magazijnen, om de opslag van uw goederen mogelijk te maken. Zeer resistent, ze kunnen uw zware en kwetsbare producten opslaan zonder risico op breuk. Gemaakt van hoogwaardig houtmateriaal, zijn de houten verlengstukken zeer solide en kunnen ze op elkaar worden gestapeld, om ruimte in uw kamer te sparen. Houten kisten zijn ook geschikt voor de export van uw goederen.

To Top