HET BELANG BIJ HET VERPAKKEN VAN ZIJN BREEKBARE PRODUCTEN

Verpak kwetsbare producten
Welke producten er ook worden verzonden, het is essentieel dat ze goed worden beschermd en vast zitten in kartonnen verpakkingen. Dit gaat door verschillende stappen. De eerste stap om uw producten te beschermen, is de keuze van karton. Afhankelijk van het gewicht en de breekbaarheid van het object, is het nodig om een enkele, dubbele of drievoudige groef te kiezen. Vanzelfsprekend moeten de dozen van goede kwaliteit zijn, en dit is precies het geval bij Packdiscount. Dan, zelfs als de vakken een goede bescherming bieden, is het noodzakelijk dat uw producten extra bescherming genieten dankzij de verschillende oplossingen voor het instellen en beschermen. Dit soort oplossingen beperken of voorkomen zelfs verslechtering die zou kunnen optreden tijdens schokken tijdens transport. De keuze van uw kalibratie-oplossing is afhankelijk van het type product. Dat is waarom er veel zijn: noppenfolie, schuimpapier, kraftpapier, vloeipapier, ...

Om ervoor te zorgen dat uw goederen met zorg worden behandeld door vervoerders, raden wij aan waarschuwingslabels te gebruiken. Ze maken het voor vervoerders eenvoudiger om aandacht te besteden aan de afhandeling van uw pakketten. Inderdaad, de labels van tekens zijn begiftigd met inscripties zoals "Fragile", "High", "Low", ... Ze zullen voorkomen dat de mensen die met uw goederen omgaan voorzichtig zijn.

Filmen van uw verpakkingen kan ook een manier zijn om uw producten te beschermen, vooral als het gaat om palletzendingen. Inderdaad, de stretchfolie zal de goederen tussen hen samenbrengen en voorkomen dat ze botsen tijdens het transport. Ze zullen dan voorkomen dat ze worden blootgesteld aan schokken. Het is ook een manier om iemand ervan te weerhouden goederen te stelen, aangezien elke poging tot stelen noodzakelijkerwijs een verslechtering van de verpakking vereist.

Ten slotte is de laatste stap om kwetsbare pakketten te beschermen, het gebruik van verpakkingstapes. Hiermee kunt u uw dozen of postvakken veilig sluiten. Om van alle voordelen van de lijm te kunnen profiteren, moet deze van zeer goede kwaliteit zijn. Als dat niet zo is, zal het heel gemakkelijk scheuren en zal het niet de gewenste effecten hebben. Het karton of de brievenbus kan opengaan, wat resulteert in verlies of beschadiging van uw producten.

kies de juiste dooskalibratie oplossingenStretch films

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top