DE VOORDELEN VAN STRETCH FILM VOOR VEILIGE ZENDINGEN

rekfolies
De stretchfolie kan handig zijn voor het verzenden van fragiele pakjes of voor het verzenden van meerdere dozen met goederen. Dankzij de laatste zullen uw goederen nog beter worden beschermd. Naast het bijeenhouden van uw goederen om te voorkomen dat ze vallen en zich verspreiden, zal stretchfolie niet-betrokken personen ervan weerhouden om uw producten te stelen. Inderdaad, elke poging tot diefstal wordt gezien, omdat het verplicht is om de stretchfolie te beschadigen om de goederen te bereiken.

Om aan alle behoeften van onze klanten te voldoen, bieden wij verschillende soorten rekfolies. U kunt kiezen tussen standaard handmatige rekfolies en kleurenfilms. Voordat u de rekfolie kiest, moet u uw behoefte analyseren:

  • Moet u uw goederen onmiddellijk identificeren door directe toegang tot barcodes te hebben? Als dat het geval is, is uw keuze voor de transparante stretchfolie. Dankzij de transparantie hebt u snel toegang tot de informatie die rechtstreeks op uw producten is aangebracht.
  • Of wilt u uw goederen liever beschermen tegen nieuwsgierige blikken en licht? In dit geval draai je in plaats daarvan naar de rekbare kleurenfilms. De dekking van de laatste zal iemand ervan weerhouden om te proberen de goederen te stelen. Deze rekbare kleurenfilms zijn verkrijgbaar in blauw, zwart en ondoorzichtig wit. Het andere voordeel van kleur is dat u uw pallets kunt coderen, vooral als u een heel groot magazijn heeft. U kunt bijvoorbeeld kleuren kiezen op basis van hun verzenddatum, hun plaats van verzending, ... Dit zal u tijd besparen bij het zoeken naar uw goederen en de beweging van uw goederen vloeibaar maken.

De keuze van de kwaliteit van rekbare films (micron) moet ook worden gemaakt op basis van bepaalde criteria en in het bijzonder op basis van het gewicht van uw goederen. Hier zijn rekfolies met het aantal microns om te kiezen op basis van het gewicht van uw goederen:

  • Kies voor goederen met een gewicht van minder dan 250 kg de 15 micron
  • Kies voor goederen tussen 250 en 400 kg de 17 micron
  • Als uw goederen tussen de 400 en 600 kg zijn, volstaat de 20 micron.
  • De 23 micron is ideaal voor goederen in 600 en 800 kg
  • Tenslotte, voor goederen van meer dan 800 kg, draai eerder voor 30 micron.

Omdat we weten dat het afrollen van rekfolie een gecompliceerde taak is, raden we u aan om een papierontwikkelaar mee te nemen. Hiermee kunt u uw film eenvoudig en snel uitvoeren, waardoor u veel tijd bespaart.

Dus, of u nu kiest voor transparante of gekleurde films, u zorgt voor extra veiligheid bij uw zendingen. Stretchfolies vormen uiteindelijk de laatste aanraking van een succesvolle en vooral veilige verpakking.

transparante rekfolieskleurenrek films

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top