Net als veel e-traders, ben je constant op zoek naar oplossingen om pakketten van je site te optimaliseren. In dit proces behoren de verpakking tot de elementen die u nodig hebt om een ​​bepaalde focus te plaatsen. Hier zijn 5 belangrijke punten die essentieel zijn voor het verbeteren van uw kartonnen dozen.

Inhoud

Wedden op aangepaste verpakkingen om op te vallen van uw concurrenten
Kies voor kwaliteitskartenkratten
Focus op vaste pakketten om ongevallen te beperken
Gebruik ecologische of herbruikbare dozen
Kies eenvoudig te openen pakketten


Wedden op aangepaste verpakkingen om op te vallen van uw concurrenten

In uw hoedanigheid van e-traders zijn er verschillende hendels om u te differentiëren van uw concurrenten. Wij zijn van mening dat de aanpassing van uw verpakking een van hen is. Zoals u online kunt zien op deze site gespecialiseerd in de verkoop van professionele verpakkingsproducten, zijn de oplossingen talrijk. Het is jouw verantwoordelijkheid om je verbeelding jezelf uit te drukken.

Pas bijvoorbeeld uw kratten aan met het logo of de naam van uw merk. In dit proces moet u de unbox-ervaring in uw klantrelaties niet verwaarlozen. Als je geen ideeën hebt, waarom niet script de opening van je kartonnen dozen? Zet in dezelfde geest een bedankkaart of verberg een verrassing dat de klant altijd van hem zal genieten.

expéditions de colis, emballages, boites en carton

Kies voor kwaliteitskartenkratten

Kwaliteit is een vitaal element bij het kiezen van verpakkingen. Dergelijke caisses bieden u veel voordelen die hun keuze voor uw koopwaarzendingen volledig rechtvaardigen.

Extract voor kwaliteitskartonnen dozen voor een betere waardering van uw producten die zijn verzonden, surft met hun premium-optredens. Dit zijn ook bijzonder duurzame oplossingen. Uw klanten kunnen uw verpakking opnieuw gebruiken na ontvangst van uw pakketten.

Focus op vaste pakketten om ongevallen te beperken

In een markt als concurrerend als deze e-commerce, kan slechte indruk met klanten ernstige gevolgen hebben. Om jezelf in een dergelijke situatie te voorkomen, focus je op een vaste verpakking waarmee je producten in perfecte staat bij de klant kunnen aankomen. Kies dubbele kratten om uw goederen effectief te beschermen. Ze bestaan ​​uit twee lagen die zorgen voor een optimale bescherming van uw artikelen tegen schokken.

Gebruik ecologische of herbruikbare dozen

Consumenten plaatsen ook de omgevingsprobleem in het centrum van hun zorgen. Wij adviseren u om in te zetten op ecologische of recyclebare pakketten. Gebruik niet alleen kratten die zijn aangepast aan de grootte en de vorm van de goederen die u verzendt. Bouw op herbruikbare kartonnen dozen is ook nodig om een ​​goede indruk te maken met uw klanten.

Kies eenvoudig te openen pakketten

Open zo snel mogelijk hun pakket is het enige dat uw klanten bij de receptie hiervan hebben. U moet het daarom gemakkelijk maken om de taak met kratten te vergemakkelijken waarvan de opening van de eenvoudigste overblijft. Vermijd vervolgens uw pakketten plakken met slechte kwaliteitsklevende tapes. Geef de voorkeur aan een product van een betere kwaliteit met een enkele laag om uw verpakking te beveiligen. Het is ook mogelijk om een ​​oplossing te gebruiken met voorgesneden tong. Het leven van uw klanten zal meer worden vereenvoudigd op het moment van het openen van hun pakketten.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top