E-commerce: Hoe fragiele producten te sturen?

picture produits fragiles commerce envoyer.jpg

e commerce comment envoyer des produits fragiles.jpg

U moet ook een pakket kiezen dat is aangepast aan het type product dat u marketing bent. Tegenwoordig is er een breed scala aan kartonnen verpakkingsformaten voor alle soorten goederen. Kies bijvoorbeeld voor dozen met wiegjes of beugels voor flessen of isothermische dozen voor verzending verse producten.

Ten slotte kunnen we een van de transacties van kartonnen verpakking vermelden:

de balg of instant montagekratten,
de kratten met variabele hoogte,
Geïntegreerde kraamverpakking,
Round-trip kartonnen verpakking,
postpakkingen, etc.


Bescherm uw producten met bubble-papier

Afgezien van de keuze van de verpakking, moet u ook denken om uw fragiele producten te beschermen zodra ze in de kratten worden geplaatst. Om dit te doen, zijn er verschillende timing- en beschermingsoplossingen. Onder hen is het bubbelpapier dat zeer efficiënt is en zeer aanbevolen voor fragiele producten in het beeld van glazen voorwerpen, vazen, snuisterijen, enz.

Om zich aan te passen aan de verschillende behoeften van handelaars, wordt deze bescherming in verschillende modellen geweigerd. De bubbelfilm kan worden gemaakt om producten te beschermen die geen hoog niveau van bescherming vereisen. Dan is er de biologisch afbreekbare film die gericht is op milieuwerkers. Het zorgt voor de bescherming van producten tijdens verzending.

Als u van plan bent om elektronische producten te leveren, gok dan op het antistatische en anti-shockbubble-papier. Dit maakt het mogelijk om de vorming van statische elektriciteit te vermijden. Voor pakketten die ultra-fragiel zijn, gebruikt u de Kraft Bubble-film die dubbele bescherming heeft en effectief al uw producten beschermt.

Ten slotte zijn er ook pre-cut bubble paper distributing boxes. Dit is een perfecte oplossing om de bescherming van kleine producten te waarborgen. Deze bubbelpapieren zijn verkrijgbaar in verschillende dimensies.

Kies voor schuimpapier

Schuimpapier is ook een uitstekende oplossing als onderdeel van verzend- en verpakkingsproducten die gevoelig zijn voor stof en kras. In het algemeen wordt deze oplossing gebruikt voor verpakkingsproducten zoals telefoons, dvd's, cd's ... inderdaad, dit zijn producten die worden gekenmerkt door zeer gevoelige oppervlakken. Dat is waarom je ze moet beschermen met schuimpapier.

Net als het bubbelpapier wordt het schuimpapier afgenomen in een grote verscheidenheid aan formaten. Voor kleine fragiele producten adviseren wij u om te kiezen met distributie van vakken vooraf gesneden schuimpapier. Hiermee kunt u tijd besparen in Packaging Packcelen. Deze oplossing is ook geschikt voor verzending SD-kaarten, USB-sticks, enz.

Dan kunnen we de rol van klassiek schuimpapier vermelden dat geschikt is voor grote producten, zoals tablets, televisies, computers ... het wordt ook geweigerd in verschillende versies. In het geval dat u glazen flessen commercialiseert (fles champagne, wijn, enz.), Gebruik dus schuimmosfiletrollers. Deze oplossing geeft uw flessen grote bescherming in geval van schokken of valt.

Ten slotte onderscheiden we ook de U-Foam-profielen die de fragiele meubels en de hoeken van de fragiele objecten beschermen. Deze oplossing voorkomt verslechtering van de hoeken van uw schilderijen, uw kantoren, uw tafels ...

produits fragiles.jpg

Kraftpapier om uw fragiele goederen effectief te stallen

Kraftpapier is ook een van de beste oplossingen om uw fragiele pakketten te beschermen. Het is een alomtegenwoordig materiaal in de verpakking van de verpakking en die het onderdeel van dozen, tassen en tassen vormt.

Kraft is een ultrabestendig materiaal dat zowel als een bescherming als een timingoplossing wordt gebruikt. Het grote voordeel is dat het ook kan ingrijpen in de voedingssector, omdat het in contact kan zijn met voedsel. Trouwens, het is niet ongebruikelijk om te zien dat de slagers het gebruiken om vlees in te pakken. Evenzo zijn pakketten voor groenten en fruit ontworpen in Kraft, die de weerstand van de laatste bewijst.

Kraft maakt ook de timing van producten in de kartons en kratten mogelijk om te voorkomen dat ze dalen tijdens transport en hantering. Voor de verpakking en bescherming van zware en grote producten adviseren wij u om het gegolfde karton te kiezen met een dikte binnen. Dankzij deze zijn fragiele producten veilig voor alle schokken. Het is zeer beheersbaar en faciliteert aanzienlijk de verpakking van de goederen, ongeacht hun dimensies.

Kies het tissuepapier voor uw gevoelige pakketten

Vrijstaand door zijn finesse en esthetiek, wordt het zijdepapier over het algemeen gebruikt voor het verpakken van luxe producten, fijne boodschappen of mode. Het wordt ook gebruikt voor geschenkverpakkingen, aangezien de finesse het mogelijk maakt om een ​​object te waarderen.

Tijdens feestperioden gebruiken veel vakmensen zoals bloemisten en juweliers het. Wordt ook Musin-papier genoemd, het tissuepapier wordt geweigerd in een breed scala aan kleuren. Het heeft een esthetische roeping, maar biedt geen grote bescherming tegen fragiele producten, behalve cosmetische producten en sieraden. In dit geval zullen ze in een aangepaste doos moeten worden geplaatst.

De bescherming van pakketten is essentieel om verslechtering van producten, retouren en financiële verliezen te voorkomen. In die zin hebt u de keuze tussen verschillende opties zoals karton, bubbelpapier, kraftpapier, enz. Wat ook uw keuze is, focus op op maat gemaakte verpakkingen voor betere bescherming.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top