LIJZEN EN BEWEGENDE KITS

Dozen sluiten en kits verplaatsen
Sluit uw verhuisdozen

Het sluiten van dozen is een van de belangrijkste stappen bij het maken van een zet. Hiermee kunt u uw items niet kwijtraken vanwege slecht afgesloten verpakkingen. Dus, om ervoor te zorgen dat uw verhuisdozen gesloten blijven, krijgt u zelf rollen met hoogwaardige kleefbanden. Kwaliteit is een zeer belangrijk criterium, want als u kiest voor low-end of als u kiest voor een tape, neemt u het risico dat uw lijm of uw whisky breekt en uw items verliest. Inderdaad, met het gewicht en de behandeling van de dozen, kunnen hechtmiddelen van slechte kwaliteit heel gemakkelijk scheuren, wat leidt tot het openen van uw verhuisdozen.

Omdat Packdiscount de belangrijkste problemen met tape kent, bieden wij u uitstekende kwaliteit en verschillende soorten. Met deze lijmen bent u in staat om uw verhuisdozen heel gemakkelijk en vooral efficiënt te sluiten. Je kunt ze ook gebruiken om de onderkant van je vakken te versterken.

Om aan alle behoeften te voldoen, zijn er verschillende soorten kleefbanden: kleefmiddelen PVC, polypropyleen, kleuren, ... De kwaliteit van deze kleefbanden houdt uw producten veilig en u loopt ze niet het risico ze kwijt te raken tijdens jouw zet. Voor een efficiënter en sneller gebruik van de lijm, raden we aan dat u een haspel hebt. Hiermee kunt u uw lint gemakkelijker uitrollen en scheuren. Bovendien voorkomt de haspel dat u niet overstuur raakt vanwege het verlies van tijd om de lijm door te snijden door zijn ultraeenvoudige gebruik.

Kits verplaatsen

Omdat we weten dat verplaatsen een gecompliceerde taak is, bieden we complete movingkits aan. In deze sets hebt u al het benodigde materiaal om uw dozen te maken. U vindt bijvoorbeeld verschillende soorten dozen, lijmen, haspels en afdek- en beschermingsoplossingen voor al uw kwetsbare producten. Door te kiezen om te kiezen voor deze bewegende kits, u een doorn verwijderen uit de kant, omdat je absoluut zeker van om alles wat je nodig hebt voor een succesvolle verhuizing hebben zal zijn. In de kits worden alleen de producten van eerste levensbehoefte aan u voorgesteld. Niets belet u echter om deze kit met drievoudig gegroefd karton te voltooien, bijvoorbeeld om uw omvangrijke en breekbare producten in te pakken en te beschermen. We raden u ook aan om uzelf uit te rusten met archiefdozen om al uw documenten veilig op te slaan, te organiseren en te transporteren. Deze boxen zijn erg handig omdat ze voorkomen dat je je belangrijke documenten kwijtraakt, iets dat heel vaak voorkomt tijdens zetten.

Omdat we willen aan te passen aan de behoeften van onze klanten, deze verwijdering kits zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de oppervlakte je moet verhuizen. Je vindt geschikte moving kits voor studio's, moving kits aangepast aan de appartementen en ten slotte moving kits voor huizen en supermarkten.

kleefmiddelen om uw dozen te sluiten bewegende kits 
To Top