Boite carton brune

EMBALLAGE D'EXPEDITION - BOITE POSTALE - BOITE CARTON
Retrouvez nos tubes carton, boîtes postales, boîtes carton et étuis livres pour emballer, protéger et expédier vos produits en toute sécurité. Packdiscount vous propose des étuis cartontubes carton et boîtes postaux résistants. Vous trouverez dans cette gamme des emballages carton adaptés à vos produits : boîtes carton et étuis carton pour tous types de documents (longs, étroits, fragiles, lourds). 

Le spécialiste de l’emballage Packdiscount vous propose toute une gamme complète de boite carton brune pour l’envoi de vos colis. Dans cette gamme, vous trouverez ainsi la boite postale en carton, la boite postale carton extra plate, boite postale fond auto à bandes adhésives, boite postale en carton à bandes adhésives, la boite postale Securibox, des boites postales carton avec calage, boite postale avec calage avec film intégré, des palettes de boites postales.  L’ensemble de notre gamme de boite carton brune est disponible en plusieurs dimensions pour répondre au maximum à vos attentes. Calculer les bonnes dimensions pour une boite carton brune n’est pas toujours une tâche évidente. Pour plus de conseils, nous vous conseillons de contacter notre équipe, nos spécialistes sont à votre écoute. Le choix de votre boite carton brune dépendra également du type de marchandise que vous souhaiterez expédier, du format, de la fragilité de vos produits. Pour l’expédition de produits fragiles (écran, DVD, CD, …) par exemple, optez plutôt pour une boite carton brune avec calage en mousse. Vous produits seront protégés des rayures et autres chocs.

Pensez également aux rubans adhésifs d'emballage afin de fermer vos emballages carton.

...
Voir plus..
Filtres
8 articles

Hoe kan ik haar kartonnen doos kiezen?


Dozen carton: beschermende en bestand te realiseren mailings goedkoop behandeld. Een ruime keuze aan mailboxen formaten karton voor kleine verpakkingen en mail uw producten zoals: smartphone, tablet, glazen ... Onze mailboxen in gesneden kartonnen gebruikt om producten op zijn plaats te houden met kartonnen flappen aan de zijkanten voorafgaand aan de verzending. Eenvoudig te installeren en eenvoudig te sluiten met een plooi flap karton, voor zendingen hoge beschermingsfactor, dozen met geïntegreerde foam zijn de ideale timing schokbestendige oplossing.


Wat kartonnen koker kiezen?


Kartonnen buizen zijn er in verschillende vormen en maten, waaronder: scheepvaart kartonnen buizen, ronde buizen, spiraalvormige buizen, vierkante buizen ... De post kartonnen koker heeft alle kwaliteiten van een post verpakking voor al uw zendingen, bescherming en verpakking van alle lange producten. De verschillende post buizen:
De verpakking buis rond.Les ronde buizen spiraal karton met plastic afsluitdop zijn de referentie van de kartonnen buis. De cilindrische vorm van de doos buis zorgt voor een hoge weerstand tegen schokken en pletten. De rechthoek post buis. De rechthoekige kartonnen koker is een buis zonder het verzenden van post mailing toeslag, hoge stabiliteit maakt het ook mogelijk om te worden gestapeld op pallets.

Brunette kartonnen doos - kartonnen geschenkdoos - goedkope kartonnen doos

Hoe u uw kartonnen doos, kraftbox en opslagkartonnen doos kiest?

De kartonnen postbox is een beschermende en resistente verpakking, voert nette postzendingen uit tegen een lagere kosten. Verkrijgbaar in verschillende dimensies, de kartonnen doos zorgt voor uw postzendingen van kleine fragiele verpakkingen zoals: smartphone, tablet, horloge. U kunt ook de boekencase gebruiken. Onze cut-out kartonnen mailboxen helpen de producten op zijn plaats te houden dankzij kartonnen flappen aan de zijkanten vóór elke verzending. Eenvoudig te monteren en vast te sluiten dankzij een opzetkartboard-tabblad, voor zendingen met hoge bescherming, geïntegreerde schuimblokkeringboxen zijn de ideale schokoplossing. Voor meer bescherming, raden we de postbus aan met schuimkraam binnen, perfect tegen schokken. Voor professionals die postzendingen in grote hoeveelheden realiseren, is onze postboxen met zelfklevende automatische achtergronden de ideale oplossing voor een aanzienlijke tijdbesparing. Wij bieden u een breed scala aan aangepaste verpakking en aanpasbare optie.

Welke kartonnen tube en kartonnen verpakking kiezen?

De kartonnen buizen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen, namelijk: kartonnen verzendbuizen, ronde buizen, spiraalbuizen, vierkante buizen. De postkartonnen buis heeft alle kwaliteiten van een postpakket aangepast aan al uw expedities, de bescherming en de verpakking van alle lange producten.

De verschillende postbuizen:

De ronde verzending kartonnen buis. De ronde buizen in spiraalvormig karton met plastic plugsluiting zijn de referentie van de verpakkingskaartbuis. De cilindrische vorm van deze verzendkartonbuis zorgt voor een hoge weerstand tegen schokken en verpletterend. De postbuis van de rechthoek. De rechthoekige kartonnen buis is een postverzendbuis zonder posttoeslag, de hoge stabiliteit maakt het ook in staat om een ​​beroerte op pallet te zijn.

Hoe een kartonnen mailbox per post verzenden?

Om uw pakketten per post-service te verzenden, start u door de juiste dimensie voor kartonnen doos te kiezen, de beste indelingen zijn de rechthoekige en vierkante doos. Voordat u naar het postkantoor gaat om uw pakket te verzenden, moeten sommige regels worden gerespecteerd:

- De som van de lengte, de hoogte en de breedte van het karton mag de 2 meter niet overschrijden

- Het pakket mag niet hoger zijn dan 30 pakketten

- Niets moet verder gaan dan je pakket.