Etiqueteuses et rubans

Les étiqueteuses et imprimantes d'étiquettes DYMO® vous permettent de faire votre travail plus rapidement. Qu'il s'agisse d'un gros projet d'étiquetage ou de l'impression d'étiquettes en petit nombre, tout est possible avec les étiqueteuses et imprimantes d'étiquettes DYMO.

A quoi sert une étiqueteuse Dymo ?


Une étiqueteuse Dymo sert à créer et à imprimer des étiquettes. Celles-ci seront utiles pour organiser, identifier ou décorer des éléments.

Usage professionnel de l’étiqueteuse Dymo


Les étiquettes vous serviront pour identifier le contenu de cahiers et de classeurs, les cartons pour archivage, créer une signalétique sur des étagères, indiquer les textes des tampons d’entreprise ou organiser les pochettes contenant des petites fournitures de matériel informatique. Plutôt que d’écrire ces indications à l’aide de marqueurs, de crayons ou d’un stylo, les imprimantes Dymo permettent une impression d’étiquettes sur ruban adhésif.

Ce matériel de bureau de haute qualité est recommandé pour étiqueter les produits chez les petits commerces, ecommercants... Elle est largement utilisée pour identifier un boitier cd, boites contenant des photographies et du papier photo, les bobines de film et les différents dossiers de fonds documentaires et d’archive. L’étiqueteuse Dymo offre un résultat professionnel, lisible et une qualité d’impression résistante au temps et la lumière.

...
Voir plus..
15 articles

Hoe kan ik mijn pallet met een cover te beschermen?
De pallet moet worden verhoogd, zodat alle delen ervan zijn vrij: dit is bedoeld om de film te krimpen onder de pallet en geven zo een grote samenhang tussen de pallet en de belasting die het ondersteunt. Schuif de omwikkeld met een omtrek groter dan ongeveer 5% aan de omtrek van het palet, en lang genoeg om te kunnen komen krimpen onder de pallet (H + 200 mm). Aanbevelingen voor het krimpen (bij afwezigheid van specifieke instructies van de fabrikant film):
Houd een minimale afstand van ongeveer 30 centimeter van de film en krimpen begint het onderste deel van de vier zijden, zodat het terugtrekken eerst in het palet wordt gedaan. Zorg voor directe hete luchtstroom loodrecht op de zijkanten van de pallet. Breng de verwarming met een continue beweging met constante snelheid.
De reacties van de films zijn niet vergelijkbaar, neem ze en pas uw snelheid passage en / of afstand tot de film. Zodra de bodem van de pallet teruggetrokken, blijft de werking van elk vlak door de uitvoering over de gehele breedte van de zijde, boven. Zodra de 4 gezichten uitgevoerd, het terugtrekken van de boven de leiding van de warme luchtstroom boven de pallet. Waarschuwing: de film reeds sterk door de laterale terugtrekken, dient minder te warmen verslechtering van het deksel te voorkomen.
Door de samenstelling, de krimpfilm blijft krimpen na het einde van de toevoer van warmte voor een variabele tijd, afhankelijk van de kwaliteit, de dikte en het soort lading geschoten. Het wordt aangeraden om te wachten totdat de zaak is afgekoeld en uitgerekt voordat u op reis. Na afkoeling en voor de opslag, controleer altijd de integriteit van het deksel en van de verpakte producten.