Emballages : les meilleures solutions pour e-commerce

Verpakkingen: de beste oplossingen voor e-commerce

De beste verpakkingsoplossingen voor e-commerce zijn degene die voldoen aan zowel de verwachtingen van de klant als aan de behoeften van de handelaar. Dergelijke oplossingen respecteren de criteria van bescherming en esthetiek, zodat u uw bedrijf goed kunt beheren. Welke oplossingen moeten worden gebruikt om te voldoen aan de verpakkingsbehoeften in e-commerce?

Karton: om functionaliteit en flexibiliteit te combineren

In de e-commercesector is karton de ideale oplossing voor het verpakken van producten van de meest kwetsbare tot de meest robuuste. Er zijn daarom verschillende soorten dozen die allemaal nuttig voor u zullen zijn, elk op hun eigen manier, voor uw online bedrijf. U kunt meer te weten komen over het ontwerp van deze verpakkingen door deze pagina te bezoeken die gewijd is aan verpakkingen op maat.

Zie ook: Krijg de juiste informatie voordat u uw veiligheidsschoenen koopt

U kunt dus kiezen voor:

telescopische dozen,
enkel, dubbel of driedubbel golfkarton,
de witte, bruine of schuimkartonnen doos,
de Galia kartonnen doos.
Deze verschillende soorten verpakkingen zijn er in verschillende maten, afhankelijk van uw behoeften en het product dat u wilt verpakken.

Bovendien heeft elk zijn eigen kenmerken op basis van zijn weerstand, de hoeveelheid producten die het kan dragen en vele andere specifieke criteria. U heeft de mogelijkheid om de uwe op maat te bestellen zodat deze qua gewicht, maat en vorm perfect voldoet aan de door u gewenste criteria. Het is ook mogelijk om de kleur te kiezen die bij u past om uw pakketten in te pakken volgens de verwachtingen van uw klanten.

Emballage en carton pour e-commerce

Waarom karton gebruiken als verpakking voor uw e-commerce?

In de loop van de tijd, en met de toename van de vele strijd om de ecologische verantwoordelijkheid van bedrijven, zijn klanten nu gewend aan het gebruik van gerecycled karton. Consumenten maken zich nu inderdaad zorgen over de hoeveelheid afval die ze produceren en voelen zich meer aangetrokken tot bedrijven die zich inzetten voor duurzame ontwikkeling. Het gebruik van karton is hiervoor een uitstekende manier om hieraan bij te dragen, omdat het een recyclebare verpakking is.

Zo kan het karton opnieuw worden gebruikt voor het maken van het huisdierhuis, het bewaren van items die u wilt onderdak en nog veel meer. Deze verpakking is niet alleen biologisch afbreekbaar, maar kan ook erg handig zijn voor mensen die graag knutselen en andere doe-het-zelf-creaties maken.

In de e-commerce sector worden producten voortdurend verplaatst van de winkel naar de consument, via transport in de bestelwagen. Karton wordt gebruikt om deze producten extra te beschermen en te voorkomen dat ze beschadigd raken. Kies, afhankelijk van de grootte en kwaliteit van de te vervoeren producten, de meest geschikte box. Het is ook gemakkelijk om de doos aan te passen om zich te onderscheiden van de concurrentie. Karton is eenvoudig te recyclen voor wie deze verpakking liever een tweede leven geeft.

Kortom, karton is een van de meest gebruikte verpakkingen in e-commerce en de vraag neemt alleen maar toe. Het is daarom belangrijk om effectieve manieren te vinden om het aanbod aan de vraag aan te passen en uw artikelen te verpakken met kwaliteitsverpakkingen.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top