Een must voor het verzenden van uw pakketten tot betere omstandigheden, moet de verpakking nauwgezet worden gekozen. Het moet perfect worden aangepast aan de te verscheepen producten, vooral als ze worden gekenmerkt door hun grote fragiliteit. Ontdek in dit artikel 3 soorten verpakkingen die bijzonder effectieve oplossingen vormen voor de bescherming van uw fragiele objecten.

Focus op kartonnen dozen voor aangepaste verpakking van uw fragiele artikelen

Bij het verpakken van gespecialiseerde sites vindt u verschillende geschikte kartonnen dozen voor het verpakken en verzenden van uw fragiele artikelen. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u uzelf oriënteren op een dubbele oplossing, eenvoudige of drievoudige fluiten. Om de prestaties van deze kartonnen dozen te versterken, zijn er verschillende oplossingen, waaronder de toevoeging van shims, cut-boxes en kratten met schuiminstelling. Selecteer altijd een oplossing die voldoet aan uw vereisten.

Deze zeer aanpasbare verpakkingskaarten zijn geschikt voor verzending van fragiele producten op veel activiteiten zoals kunst of medische sector. Uw kartonnen dozen die worden aangeboden in een breed scala aan vormen, dimensies en kleuren worden inderdaad aanbevolen voor het transport van uw gevoelige objecten zoals medische hulpmiddelen, kunstwerken, flessen, enz.

Boîtes en carton, emballages fragiles

Wedden op de timing- en beschermingsoplossingen voor uw fragiele pakketten

Het meest uitgerust met presentatie- of timingschuim, kartonnen dozen maken het mogelijk om te zorgen voor alle sereniteit en stabiliteit het transport van uw gevoelige producten. Voeg bubble papier of kraftpapier toe voor meer beveiliging. Denk ook met onschendbare verpakkingen voor luxe producten, accessoires en elektronische producten die worden onderscheiden door hun zeer grote fragiliteit. De afmetingen van sommige dozen zijn in het bijzonder geschikt voor het verzenden van smartphones of tablets.

Deze pakketten zijn niet alleen effectief in termen van het beschermen van uw fragiele items tegen schokken. Dit zijn ook oplossingen om uw goederen te valoriseren waarmee u kunt profiteren van een verfijnde presentatie. Om opvallen van uw concurrenten, aarzel dan niet om uw dozen te personaliseren door uw kleuren en afmetingen die bij u passen te kiezen.

Kies voor houten kratten voor uw fragiele en grote producten

Om je fragiele items in te pakken met een groot volume zoals decoratieve objecten, kun je inzetten op de houten kratten. Combineerbaar met technische schuimen zijn ze perfect geschikt voor het transport of opslag van uw gevoelige goederen. In staat om weerstand te bieden aan de druk van zware belastingen, vallen deze pakketten op voor hun kracht. Ze vormen daarom een ​​efficiënte oplossing om uw producten te verzenden onder optimale veiligheidsvoorwaarden. Om aan uw specifieke behoeften te voldoen, komen houten kratten uit verschillende modellen zoals:

de goedgekeurde houten kratten,
De gelamineerde houten kratten,
Multiplexen.
Al deze oplossingen zijn in overeenstemming met uw vereisten voor fragiele postverpakkingen. Dankzij de meervoudige mogelijkheden van maatwerk zal elke gebruiker vinden wat bij hem past. Aarzel niet om de vele producten te vergelijken die worden aangeboden op Site Packaging Solutions.

To Top